Internet en TV in 1 pakket

Veel Nederlands kiezen voor internet en interactieve TV in een pakket. internet en tv bij een en dezelfde providor, levert je een flinke besparing op en biedt je de mogelijkheid om te genieten van de voordelen van interactieve televisie. Zoals programma’s pauzeren en opnemen, tv-programma’s terug kijken en gemakkelijk de nieuwste films huren. Interactieve TV werkt prima bij zowel een analoge aansluiting als bij woningen met een glasvezelverbinding.

Internet en TV in 1 pakket is inmiddels de meest gekozen combinatie. Veel mensen kiezen ervoor om thuis geen vaste telefoon meer te nemen. De voornaamste reden hiervoor zijn diensten als Face-time en het feit dat mobiel bellen een stuk goedkoper is dan vroeger. Veel mensen hebben een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en.

Internet en TV abonnementen vergelijken

Bij het vergelijken van internet en interactieve tv providors moet je op een aantal zaken letten. Ten eerste de contractduur, vaak kennen internet en tv abonnementen een contractduur van 12 maanden, maar bij sommige providors kan het ook een contract zijn voor 24 maanden. Internetprovidors bieden nieuwe klanten dikwijls een flinke korting op de abonnementsprijs gedurende de eerste 3 tot 6 maanden. Kijk goed hoeveel je maandelijks gaat betalen, nadat de actie maanden zijn afgelopen. In onze handige internet en tv abonnementen vergelijker, tonen wij daarom naast de actieperiode ook de totale abonnementsprijs voor 12 maanden, waarin de welkomskorting is verrekend. Op deze manier, kun je gemakkelijk de juiste keuze maken.

Tot slot zijn er behoorlijke verschillen in het TV-zender aanbod. Zo heeft de internet en tv providor Tele2 het minste aantal zenders en bovendien ook het minste aantal HD-zenders.